Los doek

Dit is zonder enige afwerking. Misschien heb je hiervoor wel je eigen idee. Je krijgt jouw tuinposter precies op formaat zoals jij het wilt hebben.

Ringen

Ringen in de hoeken
Bij deze afwerking worden plastic ringen in de hoeken van je tuinposter geschoten. Hiermee kan je jouw tuinposter bevestigen op je schutting of muur.

Ringen om de 30cm
Bij deze afwerking worden plastic ringen in de hoeken en om de 30 cm van jouw tuinposter geschoten. Hiermee kan je je tuinposter bevestigen op jouw schutting of muur.

Ringen om de 50cm
Bij deze afwerking worden plastic ringen in de hoeken en om de 50 cm van jouw tuinposter geschoten. Hiermee kan je je tuinposter bevestigen op jouw schutting of muur.

Tunnelzoom

Met de afwerking tunnelzoom wordt er 10 cm extra aan de boven en onderkant overgelaten. Deze 10 cm wordt doormiddel van dubbelzijdige tape aan de achterkant van jouw tuinposter bevestigd waardoor je er een buis doorheen kan steken om je tuinposter op te hangen.

Op houten frame

Met de afwerking op houten frame wordt jouw tuinposter gespannen op een houten frame. Hierbij heb je niet de keuze dat je jouw tuinposter op de centimeter nauwkeurig kan bestellen. Klik op deze afwerking om te zien op wat voor formaten jij je tuinposter kunt bestellen

Op aluminium frame

Bij de afwerking aluminium frame krijg je 4 aluminium buizen, hoekstukken en de elastieken bij jouw tuinposter geleverd. Ook wordt je tuinposter voorzien van ringen om de 30 centimeter. Ook zit er een instructie bij hoe jij je frame in elkaar kan zetten.